TANGOKURS

Tango Young Oslo

Tango Young Oslo er et tilbud for unge i alderen 18-35 år som har lyst til å lære argentinsk tango. Du kan komme alene eller sammen med venner. Bli med på vårt nettverk av danseglede og moro! Return

ALDER
18 - 35 år
DAG
Søndag (fom 6.januar)
TID
13.00 - 17.00
NIVÅ
Nybegynner & Øvet
PRIS
Kr 100 / Kr 700 for klippekort 10 klipp

TANGO YOUNG I EUROPA

Tango Young startet i Firenze i 2012 og har siden spredt seg til Bologna, Venezia, Prato, Udine, Salonicco, Torino, Brussel, Budapest, Paris og Oslo.

Prosjektet er rettet mot unge i alderen 18-35 år, og målet er å introdusere nye dansere for den argentinske tangoens magiske verden! 

For mer info om dette innovative nettverket for unge tango entussiaster besøk vår hjemmeside  TangoYoung.com.

Detaljert info relatert til de ulike steders aktiviteter kan du finne på disse facebook linker:

TANGO YOUNG OSLO

I januar 2018 kjørte vi igang Tango Young på Kavakava i Oslo. Etter et år med kveldsaktiviteter på hverdager fortsetter vi konseptet i 2019 med ukentlige klasser og practica på søndag ettermiddag.

Du kan komme alene eller sammen med venner, men du trenger ingen dansepartner for å bli med. Vi rullerer på deltakerne slik at alle danser med alle. Ingen forhåndspåmelding er nødvendig, det er bare å møte opp.

Det koster kr 100 for en kveld, eller kr 700 for et klippekort à 10 klipp (dvs kun kr 70 per kveld).

Ettermiddagen forløper seg slik:

Søndager
Kl 13.00-14.00 Nybegynner klasse
Kl 14.00-15.00 Øvet klasse
Kl 15.00-17.00 Practica/øving

Instruksjonen er ved Jarle Sandodden og Susanne Mørk. Dersom du har spørsmål er det bare å ta kontakt.

TANGO PÅ KAVAKAVA

Kavakava er skreddersydd for argentinsk tangodans. Med myk eikeparkett på gulv, dempet sort på vegger og tak, lysekroner og en glødene bar med alle rettigheter har Kavakava skapt en en lun og spesiell ramme for tangueros på alle nivåer.

Dansekvelder/milonga
Vi arrangerer ukentlige dansekvelder på tirsdag (Milonga de Ramon) og fredag (Tangobar). 

Skotøy
Det viktigste er at skoene er komfortable.  Damene kan gjerne velge sko med litt hælhøyde, men i starten vil myke joggesko fungere vel så godt.

Beliggenhet
Kavakava ligger sentralt til på Bislett i Oslo. Lokalet er lett tilgjengelig via offentlig kommunikasjon, og ligger i umiddelbar nærhet av Bogstadveien, Fagerborg kirke og Bislett stadion. Kart finner du under OM OSS.