TANGOKURS

Tango Young Oslo

Tango Young Oslo er et tilbud for unge i alderen 18-35 år som har lyst til å lære argentinsk tango. Return

DAG
Fredag
TID
20.00 - 21.00
NIVÅ
Nybegynner
PRIS
Kr 100

PÅMELDING

Du melder deg på kurset ved å fylle ut skjemaet nedenfor og trykk på send knappen. Du vil i løpet av sekunder motta en bekreftende epost om at påmeldingen er registrert samt nødvendig informasjon for innbetaling av kursavgiften.

Du kan melde deg på alene eller med en dansepartner. Dersom du melder deg på alene skriver du bare INGEN i boksen for partners navn. Merk at vi rullerer på deltakerne slik at alle danser med alle.

Instruksjonen er ved Jarle Sandodden og Susanne Mørk. Dersom du har spørsmål er det bare å kontakt Susanne på 41629631.

REGISTRATION FORM
6xTirsdag
NAME
EMAIL
MOBILE
PARTNER NAME

TANGO YOUNG

Tango Young startet i Firenze i 2012 og har siden spredt seg til Bologna, Venezia, Prato, Udine, Salonicco, Torino, Brussel, Budapest, Zagreb, Paris Gøteborg og Oslo.

Prosjektet er rettet mot unge i alderen 18-35 år, og målet er å introdusere nye dansere for den argentinske tangoens magiske verden!

I januar 2018 kjørte vi igang Tango Young på Kavakava i Oslo hvor vi arrangerer regelmessige kurs, øvinger og dansekvelder. 

Detaljert info relatert til de ulike steders aktiviteter kan du finne på disse facebook linker:
Oslo, Firenze, Bologna, Paris, Budapest, Brussel,
Torino, Venezia, Prato, Gøteborg

For mer generell info om dette innovative nettverket for unge tango entussiaster besøk vår europeiske hjemmeside eu.TangoYoung.com.

TANGO PÅ KAVAKAVA

Kavakava er skreddersydd for argentinsk tangodans. Med myk eikeparkett på gulv, dempet sort på vegger og tak, lysekroner og en glødene bar med alle rettigheter har Kavakava skapt en en lun og spesiell ramme for tangueros på alle nivåer.

Dansekvelder/milonga
Vi arrangerer ukentlige dansekvelder på tirsdag (Milonga de Ramon) og fredag (Tangobar). 

Skotøy
Det viktigste er at skoene er komfortable.  Damene kan gjerne velge sko med litt hælhøyde, men i starten vil myke joggesko fungere vel så godt.

Beliggenhet
Kavakava ligger sentralt til på Bislett i Oslo. Lokalet er lett tilgjengelig via offentlig kommunikasjon, og ligger i umiddelbar nærhet av Bogstadveien, Fagerborg kirke og Bislett stadion. Kart finner du under OM OSS.