TANGOKURS

Nybegynner - Helg

Kavakava ligger sentralt til på Bislett i Oslo og er skreddersydd for argentinsk tango. Få med deg en venn eller kjæreste og bli med på et intensivt tangokurs for nybegynnere. Våre helgekurs går over 2 dager og er for dere som aldri før har danset argentinsk tango. Return

DAG
Lørdag + Søndag
TID
11.00 - 14.00 (begge dager)
NIVÅ
1 - Nybegynner
INSTRUKTØR
Jarle & Susanne
PRIS
Kr 1200 per person

PÅMELDING

For å bli med på et helgekurs  man melde seg på i par. Så få med en venn eller kjæreste, velg den første helgen som passer, fyll ut skjemaet nedenfor og trykk på send knappen. 

Dere vil i løpet av sekunder motta en bekreftende epost om at påmeldingen er registrert samt nødvendig informasjon for innbetaling av kursavgiften.

Vi sees og vi danses!

REGISTRATION FORM
13-14. jan
10-11. feb
10-11. mar
14-15. apr
NAME
EMAIL
MOBILE
PARTNER NAME

TANGO PÅ KAVAKAVA

Kavakava er skreddersydd for argentinsk tangodans. Med myk eikeparkett på gulv, dempet sort på vegger og tak, lysekroner og en glødene bar med alle rettigheter har Kavakava skapt en en lun og spesiell ramme for tangueros på alle nivåer.

Instruktører
Instruksjonen på dette kurset er ved Jarle Sandodden og Susanne Mørk.

Jarle og Suanne er eiere av Kavakava, og mer info finner du på denne hjemmsiden under OM OSS

Ingen dansepartner?
Spør en venn eller kjæreste.  Det er morsomt å dele de første tangotrinn med en du kjenner.

Skotøy
Det viktigste er at skoene er komfortable.  Damene kan gjerne velge sko med litt hælhøyde, men i starten vil myke joggesko fungere vel så godt.

Beliggenhet
Kavakava ligger sentralt til på Bislett i Oslo. Lokalet er lett tilgjengelig via offentlig kommunikasjon, og ligger i umiddelbar nærhet av Bogstadveien, Fagerborg kirke og Bislett stadion.

NYTTIGE BEGREPER

Noen nyttige begreper for deg som er nybegynner:

Practica
En uformell tilstelning der man praktiserer/øver argentinsk tangodans.  Den kan organiseres både med eller uten instruksjon.  

Milonga
Milonga har to betydninger:
1. En sosial dansetilstelning der man danser argentinsk tango. På Kavakava arrangerer vi milonga fast hver tirsdag (Milonga de Ramon) og og hver fredag (Tangobar).
2. En musikkstil med litt raskere rytme enn tango. Musikken spilles av tangoorkestre og danses av tangodansere.

Tanda & Cortina
På en milonga er musikken satt sammen av tandaer og cortinaer.
En tanda er et sett bestående av 3-4 tango melodier av samme stil.  Gitt at hver tango varer ca 3 minutter, vil en tanda ha en varighet på ca 9-12 minutter.
Etter hver tanda følger en cortina. En cortina er en klart musikalsk brudd som signaliserer for danserne at tandaen er over. En cortina varer ofte 30-40 sekunder før en ny tanda starter. Vanligvis går da danseren av gulvet for å invitere en ny dansepartner til neste tanda eller nyte et glass i baren.